BATMAN / KOZLUK - Bekirhan Anaokulu

Bekirhan Anaokulu

Adres
BEKİRHAN BELDESİ ADNAN MENDERES MAH. 302 SK. BATMAN KOZLUK BEKIRHAN ANAOKULU BLOK NO 2/2 KOZLUK / BATMAN
Vizyon
Bekirhan Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda,okul öncesi eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.
Misyon
Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 36-66 ay yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFER
BATMAN-KOZLUK SERVİSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
OKULUMUZA AİT SERVİSİMİZ BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
BEKİRHAN BELDESİ ADNAN MENDERES MAH. ORTAÇAY YOLU CAD. ORTAOKUL BLOK NO: 4B KOZLUK / BATMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BEKİRHAN BELDESİ İLE BATMAN ARASI MESAFE 41 KM´DİR. .İLÇE İLE BEKİRHAN BELDESİ ARASI MESAFE İSE 27 KM DİR.